Hopp til innholdet

Behandlings­materiell

Når du som helsepersonell skal starte Stå Opp, er det viktig å kunne metoden og bakgrunnen for behandlingen. Behandlingsmanualen gjennomgår dette grundig, og den er utviklet med deg som fersk behandler i tankene. Deltakerheftet er tilpasset deltakernes behov, og inneholder alt det deltakerne trenger gjennom behandlingen. Det er også utviklet lysbildepresentasjoner til hver av de syv samlingene som sendes via epost.

Behandlings­manual

Behandlingsmanualen er for deg som ønsker å starte Stå Opp i din kommune eller bydel. Den gir en grundig innføring i metode, gjennomføring og potensielle utfordringer knyttet til Stå Opp.

Deltaker­hefte

Deltakerheftet er den enkelte deltakers arbeidsbok gjennom behandlingen. Det
inneholder notater fra undervisningen som gis på de ulike samlingene, søvndagbok for hele behandlingsperioden og mye plass til egne notater.

Lysbilde­presentasjoner

Lysbildene gir struktur til gruppesamlingene, og skal gi god støtte til å lede Stå Opp-gruppene. De er i Powerpoint-format, med en presentasjon for hver samling, og går gjennom det samme innholdet deltakerne har i sine deltakerhefter.

Bestilling av behandlingsmateriell

Dersom du ønsker å bestille behandlingsmateriell for å starte Stå Opp, fyll inn dette skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan. 
Felter merket med * må fylles ut. 

Dersom du er interessert i å delta i en Stå Opp-gruppe, ta kontakt med oss for å vite om det er en gruppe i nærheten av deg. 

Vi bruker e-mailadressen til å sende deg behandlingsmateriellet.